Superettan herr

Edvin Stark förlänger med Ockelbo

Edvin Stark förlänger med Ockelbo

Edvin Stark förlänger kontraktet med Ockelbo!

Ockelbo Basket har snabbt marscherat igenom seriesystemet efter omstarten och till kommande säsong skall herrlaget spela i Superettan, landets näst högsta nationella serie. Med Johan Persson som ny Head coach på plats i organisationen börjar vi nu bygga truppen inför nästa säsong. Det är med stor glädje vi kan berätta att Edvin Stark väljer att stanna i Ockelbo och därmed förlänga sitt kontrakt över nästa säsong. Edvin kom hem till Ockelbo Basket inför föregående säsong efter flera framgångsrika år i Basketligan med Norrköping Dolphins, där han bl.a. kammade hem ett SM-guld och ett SM-silver de två sista säsongerna.

I Ockelbo har Edvin under den senaste säsongen haft en otroligt viktig roll som lagkapten och point guard. När Edvin kom hem till Ockelbo efter sista säsongen i Norrköping var han sliten och skadad, men tack vare en noggrann rehab-träning med Niclas Carlson och Victor Leijon är nu Edvin skadefri och i bättre fysisk form än någonsin. Nu fortsätter lagbygget runt Edvin och vi hoppas kunna presentera flera spelare senare denna vecka.

”Edvin Stark var den viktigaste pusselbiten i lagbygget och så fort vi hade ny coach på plats var Edvin Stark prio ett att lösa. Det är viktigt för föreningen ur flera aspekter att Edvin stannar. Hans roll i Superettan-laget kan inte underskattas, men han är minst lika viktig som inspiration och förebild för våra ungdomar i föreningen. Under säsongen har han varit ass. Coach för P04/05 och han har precis avslutat ett sommarläger tillsammans med sin syster Alva.”
Patrik Fliesberg, ordförande

Vad var det som avgjorde att du stannar i Ockelbo, trots erbjudande från flera andra klubbar?
“Hemma är alltid hemma och det är där hjärtat finns. Jag vill gärna fortsätta resan med laget.”
Edvin Stark, lagkapten och point guard